de Stockcar F1 World of Dirt

World of Dirt is het landelijk nationaal kampioenschap georganiseerd door de NAB aangesloten circuits en is opgestart in 2022.
De wedstrijden worden verreden op circuits met een A-status, te weten: Speedway Emmen, Speedway Blauwhuis en MAB club Texel. Het hoofddoel is om spannende wedstrijden te organiseren op verschillende banen met gelijke regels, waarbij zowel rijders als publiek uiteindelijk de grote winnaars zullen zijn.

20220427 Kings Battle by TWSP (1024).JPGDe volgende wedstrijden zijn als zijnde kwalificatiewedstrijden vastgesteld voor de World of Dirt editie 2022:

  • 19 maart Emmen WQ1
  • 17 april Blauwhuis WQ2
  • 26/27 april Blauwhuis WQ3
  • 26 mei Blauwhuis WQ4
  • 11 juni Emmen WQ 5

Grote prijzenpot & Eigen dakkleur voor winnaar World of Dirt.

De winnaar van de World Dirt Final mag een jaar lang de titel World of Dirt Champion dragen en met de speciale ontworpen spoiler gaan rijden. Deze spoiler heeft als specifiek kenmerk dat deze goud-oranje geblokt is.

Naast deze titel ontvangt de winnaar van de World of Dirt finale een cheque van € 5000,- Deze hoofdprijs is onderdeel van de grote prijzenpot van ruim € 12.500,- die verdeeld zal worden tijdens World of Dirt Final.

World of Dirt big final weekend op 16 & 17 juli 2022 op Texel.

World of Dirt

Download hier het reglement voor de World of Dirt.
Download hier de tussenstand World of Dirt.
 
Volg NAB World of Dirt ook op Facebook en Instagram.